2 persones
• INSTITUT CATALÀ DE LA CUINA: "Corpus de la Cuina Catalana" (p. 71), Columna Edicions, Barcelona, 2006
• LLADONOSA, Josep: "El Gran Llibre de la Cuina Catalana" (p. 216), Empúries, Barcelona, 1997
• MARCH, Lourdes; RÍOS, Alicia: "El libro de la paella y de los arroces" (p. 250), Alianza Editorial- Biblioteca espiral, Madrid, 2011
L'arròs bullit es menja caldós, com una sopa d'arròs.
L'arròs bullit (amb el seu suc) va bé per a les indisposicions gastrointestinals com ara la diarrea. Però no cal esperar a estar malat per menjar-ne, és molt bo!
Aigua d'arròs
1300 g d'aigua |
|
100 g d'arròs 2 grans d'all, pelats sal |
|
Comentaris
Molt senzill de fer i molt bo.
Per quantes persones és la recepta??
Ui! Ens havíem oblidat de posar-ho. La recepta és per a 2 persones. Ara ja ho hem posat. Gràcies.
Jo hi afegeixo una fulla de llorer. Hi dóna un toc molt agradable. L'arròs bullit, tan bo que és, no el trobarem ni per equivocació en cap menú de restaurant, per senzill que sigui.
Surt perfecte!!
tapeu l olla quan bull l arrós?
Hola muchas gracias por su respuesta a las siguientes prpeguntas: El arroz debemos lavarlo antes? Debe taparse la olla cuando hierve el arroz?
Lali i Imma, l'arròs, mentre és al foc, no el tapo. Imma, l'arròs, no el rento.
I no hi poseu ni una mica d'oli?
Pere, nosaltres no hi posem oli, no hi cal. De tota manera, la propera vegada que fem arròs bullit provarem d'afegir-n'hi un rajolí a veure com queda.