• GALIANO, Cristina: "Mis mejores recetas con Thermomix 31" (p. 334), Espasa, Barcelona, 2012
• THERMOMIX: "Imprescindible Thermomix TM 31" (p. 238), Thermomix, 2006
Conservació:
1 llimona |
|
2 codonys (uns 800 g) |
|
Peseu la fruita que heu preparat (codony i llimona junts). |
|
la meitat del pes total de la fruita (uns cop tret el cor dels codonys i la pell i les llavors de la llimona) de sucre (uns 400 g)
[Proporció mínima de sucre perquè el codonyat es conservi: pes sucre = 1/2 x pes total fruita.
Proporció de sucre que es posava tradicionalment: pes sucre = pes total fruita.
Com més alta és la proporciö de sucre, més llarg és el període de conservació del codonyat.] |
Comentaris
Després de rentar els codonys els fornejo a uns 160/170 durant una mica més de 1/2 hora (depèn del tamany del codony), fins que quedin ben daurats, els deixo refredar i tot seguit els pelo i els tallo a daus, aquest procés és fa molt fàcilment i després segueixo la teva recepta, només que deixo que es macerin amb el sucre unes hores. Gràcies per les teves receptes tan ben explicades. Salut
La cocció final és més curta, uns 30 minuts.