2-3 persones
Cuina x solters (consultat el 2013)
Antelació possible
Si preparem la recepta amb antelació, què ens quedarà per fer a l'últim moment?
Compte!
1 llaminera de porc [solomillo de cerdo (300 g)], a poder ser de porc ibèric |
|
un rajolí d'oli d'oliva verge extra |
|
2 pomes fuji (uns 400 g), sense pelar, a rodanxes d'1 cm de gruix, tret el cor de cada rodanxa |
un raig d'oli d'oliva verge extra |
|
|
|
Just abans de servir, talleu la llaminera a medallons (com si talléssiu un tall rodó, en talls gruixuts).
[Compte! Talleu la carn a rodanxes (procés 7) just al moment de servir-la (penseu que si ho feu abans, amb l'escalfor de la salsa s'anirà coent i perdrà el color rosat que desitjàvem, indicatiu que la carn és al punt.] |
|
Comentaris
FA MOLT BONA PINTA, HO PROVARÉ, MOLTES GRÀCIES
Vaig fer ahir al vespre la recepta, per tenir-la feta per dinar avui, i en vaig probar una mica per sopar, espectacular, molt bona. Li vaig posar cervesa sense alcohol. I ho vaig acompanyar amb puré de patata amb mantega . El toc de la farina de ceps li dona molt sabor. Molt es gràcies.