Escalfeu el forn a 200º. |
1 pollastre sencer, preparat per al forn
1 llimona, netejada sal |
Poseu el pollastre en una safata que pugui anar al forn. Ruixeu-lo amb el suc de la llimona de manera que tota la superfície quedi mullada. Saleu-lo per totes bandes. Poseu les dues mitges pells de llimona a l'interior del pollastre. |
1/2 llauna de coca-cola (després farem servir l'altra mitja) |
Ruixeu el pollastre amb la 1/2 llauna de coca-cola; reserveu l'altra mitja llauna. |
Poseu el pollastre al forn calent a 200º i ,de tant en tant, ruixeu-lo amb el mateix suc de la safata: 30 min. |
|
Ruixeu el pollastre amb la mitja coca-cola que heu reservat i tombeu-lo; aneu-lo ruixant de tant en tant amb el suc de la safata i cap al final de la cocció torneu-lo a tombar: 30 min (si és gran, deixeu-lo 10 min més). |
Comentaris