Cuixes de pollastre amb soja i pastanagues

4 persones

Ingredients

  • 2 cullerades oli d'oliva verge extra
  • 5 unitats pastanaga
  • 4 cuixes pollastre
  • sal
  • 2 cullerades salsa de soja
  • 100 g soja germinada
  • Categories

  • Segons
  • Aviram i conill
  • MARQUÈS, Quim; FOLCH, Montse: ¡Qué comemos hoy?” (p. 120), Belacqua/ Carroggio, Barcelona, 2002

    Antelació obligatòria:
    El procés 1 s'ha de fer 1h abans del procés 2.

    Maceració del pollastre 

    4 cuixes de pollastre, treta la pell i tallades en trossos petits

     

    4 o 5 pastanagues, a rodanxes gruixudes

     

    100 g de brots de soja germinada

    2 cullerades d'oli d'oliva verge

    2 cullerades de salsa de soja

    sal

    Barregeu-ho tot en un recipient, tapeu-lo i deixeu-ho macerar a la nevera : 1h.

    Cocció del pollastre ​amb soja i pastanagues

    Poseu els trossos de pollastre en una paella o en una cassola (a poder ser antiadherent): fins que hagin agafat un color daurat: entre 5 i 10 min  (aleshores estaran quasi cuits),

    Afegiu la pastanaga i els brots de soja a la paella: uns 3 min.

    Comentaris