Crema d'ametlles per untar 

Tria el mètode d'elaboració

uns 200 g

Què és la crema d'ametlles?

  • La crema o pasta d'ametlles és la crema que s'obté en triturar ametlles torrades fins que treguin el seu oli. Hi ha qui en diu "mantega d'ametlles", però no ens agrada aquesta nomenclatura perquè pot induir a confusió.

 

Com es fa servir?

  • La crema d'ametlles, com la crema d'avellanes, es pot servir per esmorzar o per berenar,  untada sobre una llesca de pa o una torrada, al damunt d'unes rodanxes de poma…
  • També pot ser ingredient d'una altra recepta com per exemple

 

Mètode preferible per fer la crema d'ametlles (procés 1), tradicional o thermomix?  

  • Si l'accessori picador de la batedora elèctrica és prou potent i no s'escalfa massa, podeu fer la crema d'ametlles amb aquest accessori o amb thermomix indistintament. Es una mica més pràctic de triturar-ho amb thermomix, però és més pesat netejar el got de la thermomix que el bol de l'accessori picador.

Elaboració de la recepta

200 g d'ametlles torrades

Vegeu la recepta crema d'avellanes, on simplement haureu de substituir "avellanes torrades" per "ametlles torrades".

Vegeu la recepta crema d'avellanes, on simplement haureu de substituir "avellanes torrades" per "ametlles torrades".

Comentaris