4 persones
El Comidista (consultat el 2017)
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Temperatura de servei
Antelació necessària
Antelació optativa
200 g d’arròs integral (obtindreu uns 550-600 g d'arròs cuit); si voleu, podeu optar per arròs basmati integral
400 g d'aigua sal |
|
110 g de blat de moro dolç sense sucre afegit (després en farem servir 110 g més) [El blat de moro dolç es comercialitza
41 g d'oli d'oliva verge extra (3 cullerades) Si opteu per afegir a l'amanida tonyina o sardina de llauna en oli d'oliva verge extra, podeu fer servir l'oli de la llauna.
30 g de vinagre de poma (2 cullerades)
sal pebre blanc |
|
110 g de blat de moro sense sucre afegit
Opcional: 1 branca d'api, rentada i tallada a trossets |
|
Opcional:
o bé
|
Si voleu, podeu afegir a l'amanida la tonyina esmicolada o bé les sardines aixafades amb una forquilla i tornar a remenar. |
Comentaris