8 persones
• GALIANO, Cristina: "Mis mejores recetas con Thermomix 31" (p. 362), Espasa, Barcelona, 2012
• THERMOMIX: "Imprescindible Thermomix TM 31" (p. 246), Thermomix, 2006
Antelació obligatòria
Antelació optativa
Cal deixar alguna part de la recepta per a l'últim moment?
Conservació del bescuit
70 g de sucre 100 g d’aigua
Opcional: 1 beina de vainilla oberta per la meitat en sentit longitudinal i extretes les llavors (o 1 culleradeta de sucre vainillat) |
Aquest procés és opcional. S'ha de fer en el moment de servit el gelat.
150 g xocolata amb un mínim de 70% de cacau, trencafda a trossos
75 g d'aigua |
|
Poseu-ho al microones: potència màxima, 2 min. |
|
Remeneu. Si la xocolata encara no queda ben desfeta, poseu-ho uns segons més al microones i torneu a remenar. Ha de quedar una crema una mica líquida: si la que obteniu és massa líquida, afegiu-hi una mica de xocolata i remeneu (no cal tornar-ho al posar al microones); si és massa espessa, afegiu-hi una mica d'aigua i remeneu (no cal tornar-ho al posar al microones). |
Heu de treure el gelat del congelador i deixar-lo a temperatura ambient uns 5 min abans de servir-lo.
Comentaris