4 persones (8 broquetes; 2 broquetes per persona)
Aquest procés és millor fer-lo amb poca antelació.
Si no feu immediatament el procés següent, guardeu les broquetes en un tàper a la nevera.
1 tallada de meló 1 tallada de síndria 1 préssec de vinya 2 albercocs 1 plàtan O altra fruita diversa: raïm, poma no gaire forta (si és dura, la consistència contrasta massa amb la de les fruites toves) … (Les cireres no van gaire bé, perquè, un cop tret el pinyol, destenyeixen i embruten les fruites de color clar.)
una mica de suc de taronja o de llimona |
Talleu la fruita a daus que càpiguen a la boca (els grans de raïm, per la meitat i retireu-ne les llavors; els albercocs, a quarts). Ruixeu les fruites que s'oxiden (és a dir que es tornen negres) amb una mica de suc de llimona o de taronja (o ruixeu-les totes). |
Enfileu els daus de fruita en broquetes (mireu de combinar colors de cara a obtenir un bon resultat estètic). |
Aquest procés s'ha de fer just abans de servir el plat.
130 g de xocolata amb 70% o més de cacau, a trossos
6 cullerades d'aigua |
|
Poseu-ho al microones: potència 800 W, 2 min. |
|
2 o 3 cullerades d'aigua |
Remeneu. Si la xocolata encara no queda ben desfeta, poseu-ho uns segons més al microones i torneu a remenar. Feu el procés següent immediatament. |
Escampeu la xocolata per sobre de les broquetes. Serviu-les immediatament. |
Comentaris
Les he tastades a casa meva, fetes per la pròpia cuinera, i són boníssimes!
gracias ...por la idea