Piruletes de síndria gelada o de meló gelat

4 piruletes

Ingredients

  • 1 o 2 tallades, gruixudes (2, si només fem piruletes de síndria; 1 si en fem 1 de síndria i 1 de meló)  meló
  • 1 o 2 tallades, gruixudes
    (2, si només fem piruletes de meló; 1 si en fem 1 de síndria i 1 de meló) síndria
  • Categories

  • Postres
  • Això és la recepta d'un gelat?

    • Òbviament, no. La textura no és la d'un gelat, però el resultat és molt bo. I proporcionem una manera nova de menjar fruita que pot agradar molt als nens, i també als grans.

     

    Estris necessaris

    • 4 pals de gelat

     

    Antelació necessària

    • Heu de preparar les piruletes (procés 1) amb prou antelació com perquè la fruita tingui temps de congelar-se.
    • Heu de treure les piruletes del congelador (procés 1) 1 min abans de servir-les.

     

    Antelació possible

    • Podeu preparar les piruletes amb antelació i reservar-les al congelador.

    Preparació de les piruletes

    2 tallades de síndria

    (millor sense llavors)

    o bé

    2 tallades de meló

    o bé 

    1 tallada de síndria i 1 de meló,

     

    una mica gruixudes

    Retireu les llavors, si en tenen. Talleu cada tallada per la meitat transversalment i retireu la pela de cada meitat (obtindreu 4 trossos de fruita).

    Punxeu cada tros de síndria o de meló amb un pal de gelat.

    Folreu un tàper que càpiga al congelador amb paper vegetal i poseu-hi les piruletes sense que es toquin,

    o bé 

    esteneu una bossa de congelació hermètica al damunt d'una placa plana (pot ser la tapa d'un tàper) d'una mida semblant a la bossa i  poseu-hi a dins les piruletes, de manera que no es toquin (la placa plana ens permetrà desplaçar la bossa sense que es belluguin les piruletes),

    o bé

    emboliqueu cada piruleta en film transparent.

    Poseu les piruletes al congelador, com a mínim el temps que calgui perquè la fruita es congeli.

    Presentació

    Deixeu les piruletes a temperatura ambient 1 min abans de servir-les.

    Comentaris