5 persones
De quina estació de l'any són propis, els pèsols?
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Temperatura de servei
2 cebes (350 g), pelades i tallades a vuitens
125 g d'aigua
1 pessic de sal pebre blanc |
|
1 cullerada d'oli d'oliva verge extra (14 g) |
Si voleu la crema més clara afegiu-hi caldo de cocció, al vostre gust i, per barrejar-ho tot, programeu: uns segons, v=4. Si us sobra caldo, guardeu-lo per a una altra recepta (podeu congelar-lo): podeu fer-lo servir com a caldo vegetal, especialment si feu pèsols ofegats o pèsols ofegats amb bacallà.
Afegiu l'oli a la crema i, per barrejar-ho tot, programeu: uns segons, v=4. Si voleu la crema més clara afegiu-hi caldo de cocció, al vostre gust i barregeu-ho tot amb la batedora. Si us sobra caldo, guardeu-lo per a una altra recepta (podeu congelar-lo): podeu fer-lo servir com a caldo vegetal, especialment si feu pèsols ofegats o pèsols ofegats amb bacallà.
Afegiu l'oli a la crema i bateu-ho tot amb la batedora. |
Comentaris
Es una exelent crema Amb la sort de poder aprofitat tot. tan la tavella com el pesol Gràcies!!!!
De res!