20- 25 piruletes
• FUNDACIÓ ALÍCIA: "La clementina d’Alcanar a la cuina” (p.54), Onada edicions, Benicarló (Castelló) 2014
Estris necessaris:
La llargada mínima de cada broqueta és la d'un pal de piruleta. Si disposem de broquetes més llargues, podem tallar-les per la meitat; hem de tenir la precaució, però, de clavar el grill de mandarina per la punta que no correspon al punt de tall, per evitar que ens clavem alguna estella de fusta a la boca. També podem fer servir escuradents.
Si no en teniu, també podeu fer servir un bol ple d'arròs o de sal per clavar-hi les broquetes i posar-hi un pes a sobre per aguantar-les.
Estri convenient:
Antelació necessària:
Podem fer servir una altra fruita en comptes de mandarina?
4 mandarines |
Renteu les mandarines (sense pelar) a sota del raig d'aigua de l'aixeta i eixugueu-les amb un drap net o amb paper absorbent de cuina. |
Ratlleu la pell de les mandarines (va molt bé fer servir un ratllador de cítrics Microplane) i reserveu-la. |
|
Deixeu refredar les piruletes a la nevera. |
Comentaris