Antelació opcional
Amb les quantitats dels ingredients que indiquem obtindreu uns 400 g de sofregit (tot i que aquest pes pot variar força segons les cebes i els tomàquets que feu servir).
El més pràctic és fer sofregit en més quantitat amb antelació, repartir-lo en tàpers i conservar-lo al congelador per poder-lo fer servir quan ens interessi.
14 g d'oli d'oliva verge extra (1 cullerada)
24 g d'alls (uns 6 grans) 600 g de cebes farigola romaní 1 fulla de llorer sal 250 g de tomàquets madurs, |
Feu uns 400 g de sofregit (amb les quantitats dels ingredients que indiquem n'obtindreu més o menys aquest pes). |
Si fa estona que heu fet el sofregit escalfeu-lo fins que estigui molt calent; si no té gens de líquid, afegiu-hi una mica de caldo vegetal, o de caldo de coure llegums o de coure pasta o, si no en teniu, una mica d'aigua. |
|
2 ous (63-73 g) |
|
Comentaris