2, 3 o 4 persones
(1 pizza de 34 cm de diàmetre)
All recipes (consultat el 2017)
Directo al Paladar (consultat el 2017)
El Comidista (consultat el 2017)
Gastronomía & Cía (consultat el 2017)
Antelació necessària
Antelació opcional
Mètode preferible per fer el sofregit de ceba de guarniment (procés 2), tradicional o thermomix?
Primer plat o plat únic?
Aquí indiquem les quantitats dels ingredients per fer 1 base de pizza, però ja que us hi poseu, segurament us resulta més rentable triplicar les quantitats, tal com s'indica a la recepta massa de pizza, i fer 3 bases.
170 g de farina de gra dur 30 g de sèmola de gra dur (Aquests dos ingredients es poden substituir per 200 g de farina, però quedarà una textura diferent.)
3 g de llevat sec en pols
3 g de sal 2 g de sucre
9 g d'oli d'oliva verge extra
100- 130 g d'aigua, natural o tèbia o de cervesa o de barreja de cervesa i aigua o d'aigua amb gas |
Elaboreu la massa de pizza, deixeu-la reposar en un lloc càlid entre 50 i 60 minuts, a continuació deixeu-la reposar a la nevera com a mínim 24 hores i millor si són 48, estireu-la i emmotlleu-la; per fer tot això, seguiu la recepta massa de pizza (processos 1 a 4):
|
Partint d'1 kg de cebes obtindreu uns 250 g de sofregit de ceba (tot i que aquest pes pot variar força segons les cebes que fem servir).
Escalfeu el forn a 240º. |
125 g de formatge do Cebreiro
[El formatge do Cebreiro és un formatge fresc gallec elaborat amb llet de vaca, de pasta blanca, tova i granulosa, amb un contingut de matèria grassa que pot variar entre un 45% i un 60%. Té forma de bolet o de barret de cuiner.]
o bé 125 g de mató
[Podeu comprar el mató, o bé fer-lo seguint la recepta mató amb llet i llimona o bé la recepta mató amb llet i iogurt.]
|
Comentaris