4 persones
kitchn (consultat el 2017)
¿Qué cocino hoy con mi thermomix? (consultat el 2017)
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Antelació necessària
Antelació convenient
Antelació opcional
Oi que hi ha un altre gelat cartesià ràpid que és molt semblant a aquest?
Recepta d'aprofitament de plàtans massa madurs per menjar
Oi que hi ha d'altres receptes cartesianes d'aprofitament de plàtans molt madurs?
4 plàtans molt madurs (Perquè el gelat quedi bo, els plàtans han de ser molt i molt madurs; van molt bé els que han madurat tant que són molt tous i marronosos, i que ja estaríem disposats a llençar perquè per menjar no ens agraden.) |
Us podeu saltar aquest procés si no penseu servir el gelat acabat de fer.
Si penseu servir el gelat acabat de fer, aquest procés no és imprescindible, però va bé perquè el gelat trigui més a desfer-se.
Poseu a la nevera o al congelador els bols o copes on servireu el gelat en acabat de fer-lo. |
Opcional: 70 g de xocolata amb 70% o més de cacau, a trossos 35 g d'aigua
Opcional: fruita seca (avellanes torrades, ametlles torrades, nous,cacauets…), picada grollerament |
- o bé servir-lo immediatament,
- o bé deixar-lo a sobre del paper vegetal amb què prèviament haureu cobert una safata (o un tàper) i guardar-lo al congelador (quan la xocolata està endurida, ja podeu posar tots els gelats de pal en una bossa de congelació)
(*) [Podeu revisar com es fa la preparació del bany de xocolata en el procés 2 de la recepta broquetes de fruita amb xocolata calenta.] |
Comentaris