• THERMOMIX: "Imprescindible Thermomix TM 31" (p. 50), Thermomix, 2006
150 g de gambes (unes 10) (Només en farem servir els caps i les closques) |
Renteu les gambes sota l'aixeta, escorreu-les, separeu-ne els caps i peleu-les: reserveu els caps i les closques en un plat; guardeu el cos de les gambes per a una altra recepta (podeu congelar-los). Renteu les gambes sota l'aixeta, escorreu-les, separeu-ne els caps i peleu-les: reserveu els caps i les closques en un plat; guardeu el cos de les gambes per a una altra recepta (podeu congelar-los). |
1 porro, a trossos
|
Poseu-ho en el got de la thermomix, juntament amb les closques i els caps de les gambes.
Poseu-ho en una cassola, juntament amb les closques i els caps de les gambes. |
Opcional: 1 cullerada d'oli d'oliva verge |
programeu: 1 min, v=4
programeu: 3 min, temperatura varoma, v=4 Si hi heu posat oli, sofregiu-ho: 3 min. |
200 g d'aigua sal julivert
Opcional: espines de rap |
Afegiu-ho al got. Programeu: 8 min, 100º, v=2 Afegiu-ho a la cassola. Tritureu-el contingut de la cassola parcialment amb la batedora elèctrica. Poseu la cassola al foc: uns 20 min. |
Coleu el fumet amb el cistellet de la thermomix. Coleu el fumet amb un colador de malla fina. |
Comentaris