Salsa beixamel 

Tria el mètode d'elaboració

Per obtenir 1 got de beixamel  (250 cm3)

Ingredients

  • 15 g (1cullerada) farina
  • 1/4 l (1 got) llet
  • nou moscada
  • sal
  • 1 cullerada de farina (15 g)

     

    1 got  de llet (1/4 l);  sencera, semidescremada o descremada

     

    sal

    un pessic de nou moscada

     

    (Si voleu la beixamel més clara, afegiu-hi més llet i poseu-hi menys farina; si la voleu més espessa, poseu-hi mensy llet i més farina.)

    Poseu-ho tot en el got de la thermomix.

    8 min, 100º, v=4

    Poseu-ho a la cassola on fareu la beixamel i bateu-ho amb la batedora elèctrica: uns 15 s.

    Poseu-ho al foc i remeneu tota l'estona: un cop hagi arrencat el bull,  entre 2 i 3 min.

    Comentaris