Sopa d’arròs i col 

Dscn2556

4 persones

Cocció de l'arròs amb col

1 col blanca petita, en trossos ben petits

 

1 ceba, en trossos ben petits

 

125 g d'arròs integral

 

1,5 l d'aigua (si es vol més espessa, se n'hi posa menys)

 

sal (tingueu en compte que el formatge ratllat i la salsa de soja que afegireu al plat ja salen)

Dscn4620

Poseu-ho tot a l'olla de pressió súper-ràpida. 

Dscn5142

Espereu que aparegui la segona ratlleta de l'indicador de pressió; abaixeu el foc i compteu 15 min; apagueu el foc i espereu que baixi la vàlvula.

Presentació del plat

salsa de soja o de  tamari

125 g de formatge emmental,  ratllat

Dscn5204

Que cadascú s'afegeixi al plat un raig de salsa de soja i una mica de formatge.

Comentaris

  • Helena 08 de Desembre de 2013 21:48

    Jo que sóc una mica maniàtica de les verdures, la vaig trobar boníssima! És clar, feta per la cuinera Eulàlia...

  • Receptes Cartesianes 08 de Desembre de 2013 22:05

    Me n'alegro!