4 persones
uns 200 g de salsa
• FUNDACIÓ ALÍCIA: "La clementina d’Alcanar a la cuina” (p.69), Onada edicions, Benicarló (Castelló) 2014
Cuines (consultat el 2016)
La salsa romesco, amb clementines?
Aplicacions:
Antelació aconsellable:
1 nyora |
|
3 grans d'alls, sense pelar |
|
1 clementina (en farem servir ara un pessic de la pell i, en el pas següent, 100 g de grills; després necessitareu entre 1/2 i 2 clementines més) |
|
Si amb la clementina del pas anterior no arribem als 100 g de grills:
1 clementina |
|
1/2 o 1 clementina (en farem servir 30 g de suc) |
25 g d'avellanes torrades, pelades (unes 25 unitats)
25 g ametlles torrades, pelades (unes 20 unitats)
1 rajolí de vinagre de poma (uns 2 g)
un pessic de sal |
|
20 g d'oli d'oliva verge extra |
|
Comentaris