Llenties amb arròs integral

4 persones

Les llenties combinades amb arròs proporcionen una proteïna equiparable a la de la carn i, per això, poden constituir un plat únic, acompanyades d'una amanida.

Cocció de les llenties

un raig d’oli d’oliva

2 pastanagues, senceres o a rodanxes

1 ceba, tallada per la meitat o picada

1 porro, a trossos o a rodanxes

1 fulla de llorer

300 g de llenties pardines

 

aigua (ha de cobrir-ho tot, 3 dits per sobre)

 

sal

Feu une llenties.

Cocció de l'arròs integral

100 g d’arròs integral

200 g d'aigua

sal

Ho poseu a l'olla de pressió súper-ràpida. Espereu que aparegui la segona ratlla de l’indicador de pressió; compteu: 15 min; apagueu el foc i espereu que baixi la vàlvula.

Cocció de les llenties amb l'arròs 

Aboqueu l'arròs a la cassola de les llenties, remeneu i ho deixeu un moment al foc: 2 min (ha de quedar una mica caldós).

Comentaris