Bastonets de pollastre arrebossats al forn 

4 persones

Ingredients

  • 50 g (o blanca) farina integral
  • 1 rajolí oli d'oliva verge extra
  • 1 unitat ous (63-73 g)
  • 100 g, ratllat (o coco ratllat) pa
  • 400 g, pit pollastre
  • sal
  • Categories

  • Segons
  • Aviram i conill
  • LLORCA, Juan: "Sin dientes y a bocados" (p. 120), Vergara (Penguin Random House Grupo Editorial), 2018

    Ingredients alternatius

    • Podeu substituir el pit de pollastre per pit de gall dindi. 

     

    Temperatura de servei

    • Serviu els bastonets calents, acabats de sortir del forn perquè siguin cruixents.

     

    I si ens en sobren?

    • Guardeu-los a la nevera o al congelador.
    • Quan els vulgueu servir,
      • reescalfeu-los al forn un moment; no els hi deixeu gaire estona perquè quedarien ressecs (no els redescalfeu al microones perquè us quedaria l'arrebossat estovat);
      • també podeu optar per menjar-los freds, per esmorzar, dins d'un entrepà.

     

    Antelació possible

    • Podeu arrebossar els bastonets amb antelació i distribuir-los a la safata de forn on els coureu; haureu de reservar la safata a la nevera ben tapada amb film transparent. Us quedarà per al moment només la cocció al forn. 
    • Podeu fer la salsa o les salses d'acompanyament amb antelació i reescalfar-les un moment abans de servir el plat.

    Elaboració de la recepta

    Vegeu la recepta de bastonets de gall dindi arrebossats al forn, on simplement haureu de substituir "gall dindi" per "pollastre".

    Comentaris